Horoskop - Oxen

Oxen 20/4 - 21/5

Dagshoroskop - måndag 2 november

Nära relationer hamnar i centrum, men intensiteten är på gott och ont. En viss magi märks av, men det är möjligt att du hellre följer dina intuitiva infall i arbetslivet.

Personliga horoskop

Veckohoroskop - vecka 44

När Solen och Merkurius samlas i ditt solhoroskops relationsfält och ingår en spänd aspekt till Mars, så kan du förvänta dig att din partner, släktingar och andra familjemedlemmar kommer att ha mycket bestämda idéer om vad de vill göra, och de bryr sig inte om hur mycket de måste ta i för att få som de vill. Det behöver såklart inte vara något fel i att ha en stark och engagerad partner, och du behöver inte känna dig särskilt hotad eftersom ditt dagliga liv trots allt är i balans just nu. En mycket tillfredsställande utveckling sätter sin prägel på arbetsveckan, kanske med ett veritabelt smörgåsbord av öppningar som ger alla utsikter till framgångar i karriären.

Månadshoroskop - november 2009

Månadens första vecka är som gjord för att du skall kunna skapa harmoni på arbetsplatsen och hjälpa kollegor som kört fast, eller rent av medla mellan personer som inte kommer överens. Det är också en romantisk tid, med många intressanta möten. Du kan förvänta dig betydande framgång i yrkeslivet, särskilt tack vare den hjälp du får av andra framgångsrika och inflytelserika personer.


När det kommer till hemlivet och nära relationer kan det förefalla som om dina nära och kära beter sig kompromisslöst och även är rätt hemlighetsfulla. Det pågår saker och ting som du skulle vilja veta mer om, men ingen säger någonting. Ditt obehag ökar efter den 8:e november, när Oxens planet, Venus, rör sig in i Skorpionen, något som varslar om att du känner dig mer otrygg och ängslig.


När kärlekens och passionens planeter, Venus och Mars, ingår en spänd relation i mitten av november, så är det troligt att det förekommer meningsskiljaktigheter mellan dig och den du älskar, även om detta också kan vara en mycket passionerad tid. Problemet är att ett starkt behov av att ha någon att dela ditt liv med tenderar att göra dig benägen att göra kompromisser som du annars inte skulle vara beredd att göra. I värsta fall tar partners det för intäkt att begära vad de än vill ha... hur själviskt det än är. Det enda raka för dig är att hålla låg profil ett slag - det är ingen mening med att ge dig in i diskussioner du inte har en chans att vinna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0